Maandelijkse Meditatie

Maandelijks is er de mogelijkheid om mee te doen met een geleide meditatie. We nemen eerst de tijd om het lichaam te ontspannen en daarna volgt een geleide meditatie. De meditatie kun je zittend op een stoel of liggend op een mat doen.

 

Als je gaat mediteren, dan zal je merken dat je bewustzijn zich geleidelijk gaat verdiepen. Je leert op een andere manier naar jezelf en gebeurtenissen om je heen en in de wereld te kijken. Je zelf reflecterend vermogen gaat ontwikkelen en toenemen. Je boort een andere laag aan in je bewustzijn waarin je je meer bewust bent van bijvoorbeeld patronen in je leven en in je handelen.

 

Elke maand is er een meditatie passend in de energie van dat moment, afgestemd op de deelnemers in de groep van dat moment. Tijdens de maandelijkse meditatie breng je de zintuigen tot rust. Je gaat stapje voor stapje de stilte in jezelf ontdekken en dit steeds meer integreren in je dagelijks leven.

 

Na de maandelijkse meditatie is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen in een veilige en liefdevolle sfeer en energie.

 

Ben je toe aan meer diepgang en spreekt de uitleg over meditatie je aan, dan ben je bij de maandelijkse meditatie op je plek. Ervaring met mediteren is niet nodig. Je hoeft je alleen maar open te stellen en je mee te laten nemen in de energie van dat moment.

  

Voel je welkom om mee te doen. 

 

Data 2020:

Donderdag 16 januari
Donderdag 20 februari

 

Tijdstip:
We beginnen om 19:30 uur en eindigen rond 20:45 uur, inclusief kopje thee

 

Locatie:
Dirksland

 

Meenemen: 
Matje, dekentje en kussentje

 

Kosten: 
€ 10,- per meditatie, contant te voldoen bij aanvang van de meditatie

 

Aanmelden: 
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere meditaties via de contactpagina