Uitleg Ontspanningsles

Hoe gaat het in zijn werk:

 

De ontspanningslessen zijn uiteraard maatwerk. Elke situatie is weer anders. Als je al wat ervaring hebt met ontspanningsoefeningen dan zal je lichaam het sneller oppikken dan wanneer alles helemaal nieuw is. Sommige mensen zullen aan een aantal lessen genoeg hebben om zelf de draad weer op te pakken. Als alles nieuw is dan heb je meestal wat meer lessen nodig om dat wat geleerd wordt goed op te slaan in je systeem.

 

Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar. Er zal een inventarisatie plaatsvinden waar je mee aan de slag wilt gaan. Tevens maken we alvast een begin het leren ontspannen. Na de eerste les bespreken we samen of de lessen bij je passen. De lessen vinden doorgaans wekelijks plaats. In de tussentijd kun je dan zelf oefenen waarna we in een volgende les bespreken hoe het gegaan is.

 

De ontspanningslessen doe je in comfortabele, losjes zittende kleding. De oefeningen doe je op een stoel, op een mat of staand. Het is fijn om na de les nog wat rust voor jezelf in te plannen.

 

Heb je interesse in de ontspanningslessen? Neem dan contact met me op voor het plannen van een intakegesprek.

 

Contact:
Bellen naar  :  06-203 85 202
Mailen naar : yogabyhellen@gmail.com
 

Kosten:
Klik hier voor de tarieven

 

Locatie:
Akkerleeven 10, 3247 GC Dirksland