Yogales

 

De yogales die ik geef staat in het teken van ontspanning. Op een milde en zachte manier leer je jezelf de ruimte te geven binnen jouw eigen grenzen. Je respecteert hiermee jezelf en je lichaam. Het kan zijn dat dit een heel andere manier van doen is dan je tot dusver gewend was. Gaandeweg vind je hier vanzelf je weg in.

 

We beginnen de les meestal met een liggende ontspanningsoefening. Je kunt dan als het ware “landen” in je lichaam en tegelijkertijd bewust gaan voelen hoe het met je gaat op dat moment.

 

Daarna doen we lichaams en adem oefeningen die erop gericht zijn te ontspannen, ruimte te maken in je lichaam, de energie beter door te laten stromen en jezelf meer in je kracht te zetten. De oefeningen zijn rustig en mild en daardoor voor iedereen toegankelijk. Daar waar nodig pas ik de oefeningen tijdens de les voor je aan, passend bij jouw situatie. Tijdens de oefeningen komt nadrukkelijk het voelen in je lichaam aan bod. Wat doet een bepaalde beweging in je lichaam? Waar voel je weerstand? Kun je daar liefdevol naar kijken en zachtjes naar toe ademen?

 

Je leert steeds beter signalen herkennen die je lichaam je geeft en gaat beter voelen hoe je energie stroomt en waar deze blokkeert. Door de volledige concentratie op je lichaam kan het voelen als een meditatie in beweging.

 

We ronden de les liggend af met een ontspanning. Dit kan een ingesproken lichaamsontspanning zijn, een visualisatie waarin je meegaat in een verhaal of een meditatie waarbij je meer bij jezelf naar binnen geleid wordt.

 

Heb je interesse in yogales? Neem dan contact met me op voor het plannen van een afspraak.

 

Contact:
Bellen naar  :  06-203 85 202
Mailen naar : yogabyhellen@gmail.com
 

Kosten:
Klik hier voor de tarieven

  

Locatie:
Akkerleeven 10, 3247 GC Dirksland